dissabte, 5 de desembre del 2009

Monistrol també hi era.


Al voltant de3.500 persones van assistir el passat 29 de novembre al recinte del Fòrum Barcelona a l'acte central de campanya de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència, que agrupa els representants de les diverses comissions organitzadores dels referèndums que se celebraran el proper 13 de desembre en 161 municipis de Catalunya, en els quals podran votar més de 700.000 persones.

Entre els assistents hi va haver el diputat d'ERC i responsable de campanya estiu de la Coordinadora, Uriel Bertran; l'alcalde d'Arenys de Munt (Maresme), Carles Móra; els periodistes Miquel Calçada, Mikimoto, l'escriptor Víctor Alexandre i el filòsof Josep Maria Terricabras.

Monistrol decideix també hi va ser present amb la representació de diversos membres de la Plataforma. Els diferents oradors que hi van intervenir van insistir en el moment històric en què estem immersos i en la necessitat de treballar, cadascú des de la seva Plataforma, per fer arribar a tots els ciutadans el missatge que el nostre país té dret a decidir el seu futur en llibertat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada