diumenge, 25 d’abril del 2010

MONISTROL DE MONTSERRAT HA DECIDIT!!!


Amb una participació del 23,84% , es tanca una jornada electoral de la consulta sobre la independència de Catalunya sense incidents i amb un ambient plenament festiu.

623 persones han exercit el seu dret a vot a Monistrol de Montserrat, d'entre elles 194 ho havien fet anticipadament. El sí ha guanyat amb un 90,69 % de vots i 565 sufragis; el no ha sumat 28 vots amb un 4,49% del total i els vots en blanc han estat 30 amb un 4,82%.

Al costat de les xifres, però, hi ha hagut durant tot el dia una autèntica festa de la participació ciutadana. Més de cinquanta voluntaris han tingut cura de l'organització de la consulta i de les diverses col·laboracions de les entitats del poble, de la xocolatada, que s'ha repartit durant tot el dia, i del vermut del migdia, on no hi faltava res.

Els gegants, capgrossos i grallers de Viserta han sortit a les 11 del matí des de l'Era i han ballat a la plaça del Bo-bo abans i després de l'actuació de l'Esbart Monistrol dansaire, que ha fet una tria de balls de tot el país. A mitja tarda, Art i Esplai ha organitzat un taller de balls de saló per tothom que volgués aprendre els primers passos de salsa, de txa txa txa.......El grup de diables els Tronats amb tota la percussió de sempre ha desfilat des de la plaça de la Font Gran i han acabat amb diverses enceses fredes i una timbalada la seva intervenció poc abans de les 8 del vespre. Gràcies a tots ells, la Consulta ha estat també una festa al carrer.

Des de Monistrol Decideix només ens resta agrair a tothom les hores i les il·lusions esmerçades, la seva col·laboració entusiasta i felicitar tots i cadascun dels votants per la lliçó de civisme i democràcia que han donat. I fins a la propera, que serà la definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada