dilluns, 25 de gener del 2010

JOSEP MANEL XIMENIS I BARTOMEU BAQUÉ AMB MONISTROL DECIDEIX


El passat dissabte, 16 de febrer, Can Gibert es va omplir per escoltar Josep Manel Ximenis, promotor de la consulta d'Arenys de munt, i Bartomeu Baqué, batlle del municipi de Bolvir, a la Cerdanya. Carles móra va haver d'excusar la seva presència a causa d'un imprevist d'última hora a Arenys.
Bartomeu Baqué va expressar la satisfacció d'haver participat activament en l'organització de la consulta sobre la independència de Catalunya al seu municipi i va agrair a la gent d'Arenys l'encert i la valentia d'haver encetat el procés en el seu poble.
Josep Manel Ximenis, regidor de la CUP a Arenys de Munt i impulsor de la consulta, va resumir el procés ciutadà i participatiu que va permetre organitzar el referèndum al seu municipi. Va precisar també, a partir de diverses preguntes dels assistents, aspectes relacionats amb el ressò internacional de les consultes del passat 13 de desembre i va animar tothom a participar activament en la plataforma Monistrol decideix perquè " tots som importants i necessaris " en aquest moviment ciutadà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada